scroll
Acteren 2
Geloofwaardig spel, rolopbouw en meer..

Acteren is het creëren van een eigen realiteit.
Geloofwaardigheid is hierin het sleutelwoord. Geloof in je personage zorgt voor geloofwaardige personages. Onze benadering van ‘echt’ en geloofwaardig spel is gebaseerd op een mix van onze eigen (inter)nationale ervaringen, samen met de beste acteermethodes voor camera.

Johnny Depp:
"With any part you play, there is a certain amount of yourself in it. There has to be, otherwise it's just not acting. It's lying."
Professioneel leren acteren

Je gaat aan de slag met originele scènes uit nationale en internationale televisieseries en films.
Verder wordt er gewerkt aan:
houding, presentatie, tekst analyse, het creëren van een rol, gebuik maken van eigen emoties, dialogen, improvisaties e.d.
Je leert dat verschillende camerashots een verschillende manier van spelen vragen.
Gedurende de acteerlessen worden alle scènes telkens teruggekeken op onze televisieschermen, zodat je direct kunt zien en ervaren wat je goed deed en waar je nog aan kunt werken (en al deze scènes krijg je gemonteerd thuisgestuurd)
Daarnaast zal er ook worden gekeken naar de andere aspecten van het acteren zoals; het doen van audities, het werken op een set en de zakelijke kanten van het acteursvak

Kortom; we bereiden je zo goed mogelijk voor op het werken in de praktijk!

 

Wat mag je verwachten?

Naast dat we bezig aan om je zo goed mogeljk voor te bereiden op het werken in de hedendagse acteerpraktijk zal het ook gaan om het plezier in het acteren en het ontdekken van je eigen mogelijkheden voor de camera.
Al jouw scènes worden opgenomen, direct teruggekeken en besproken.
Deze scènes worden na afloop van de cursus voor je gemonteerd en aan je toegezonden.

  • Altijd professionele en gecertificeerde regisseurs/acteurs
  • Je eigen promotiefilm
  • Originele film- en televisieteksten
  • Tekstanalyse, improvisatie, creëren van een karakter.

 

Klik voor alle cursus-info

Klik hier om je in te schrijven
Enkele reacties

Dag Joost, Ik wilde je per mail ook nog even laten weten dat ik het de afgelopen tijd erg naar mijn zin heb gehad. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld, dat kwam zeker niet alleen door de ontzettend leuke groep mensen maar ook de manier van lesgeven. Ik heb veel geleerd en zeker lol gehad. De cursus heeft op mij absoluut indruk gemaakt. Dank daarvoor!

Rebecca Ex-cursist/Acteur

Ik heb ontzettend veel geleerd eigenlijk. Zeker in 1 weekend tijd en toen we klaar waren gisterenmiddag dacht ik verdorie wat jammer, ik begin net de smaak te pakken te krijgen. Maar het was goed zo want het was wel erg intensief om alles op zo'n korte termijn op je in te laten werken en meteen mee aan de slag te gaan. Ook complimenten voor jou omdat je het toch voor elkaar hebt gekregen om bij ons zoveel los te maken en onze ogen op een bepaalde manier te openen. Ik had niet gedacht dat ik zo'n verandering ging VOELEN. Maar dat gebeurde toch wel en zeker bij het terugzien van jezelf maar ook bij het terugzien van anderen ging alles nog even doorwerken en ging ik anders naar mezelf kijken en naar anderen...... Ik ga zeker deel 2 doen.

Monique Ex-cursist/Acteur

Beste Joost, sinds de cursus camera acteren fase 1 heb ik het in de buik en neen, geen griep, maar ik ben verliefd geraakt op het echte acteervak...en ben helemaal in de wolken, daarnaast vond ik het grandioos het acteerweekend. Bedankt voor alles. Groeten aan Martin en Ben, en ik hoop tot ziens... Met vriendelijke groeten

Cees Ex-cursist/Acteur
NEXT
PREV